Hur funkar det?

Information om hur du använder Smsit.

Steg 1: Skapa ett konto

För att komma igång med Smsit behöver du skapa ett konto. På skapa konto-sidan anger du dina uppgifter så som e-postadress, mobilnummer och väljer ett lösenord. E-postadressen och lösenordet använder du sen för att logga in. Ditt mobilnummer behövs för att veta var påminnelser till dig själv ska skickas samt vilken avsändare dina påminnelser till andra ska ha.

Skapa konto

Steg 2: Lägg till en ny påminnelse

När du skapat ett konto och loggat in klickar du på påminnelser i menyn längst upp och där på knappen "Ny påminnelse". I påminnelse-formuläret fyller du i texten påminnelsen ska innehålla, vilken tid påminnelsen ska skickas ut, om den ska upprepas (t.ex. varje månad, varje år eller varje mors dag) samt om den ska skickas ut till dig eller någon annan.

Skapa påminnelse

Påminnelsen skickas ut

När du sparat din påminnelse behöver du inte göra något mer. Påminnelsen du skapat kommer automatiskt att skickas ut som ett sms vid vald tidpunkt. Om du vill att det ska skickas ut fler påminnelser efter ditt första testutskick behöver du fylla på ditt konto med fler sms-utskick genom att betala.

För att fylla på ditt konto med sms-utskick klickar du på din e-postadress längst upp till höger i menyn när du är inloggad. Välj hur många utskick du vill fylla på med och följ sen instruktionerna på sidan. Smsit använder smidiga betal-sms som betalsätt så allt du behöver göra är att skicka ett sms från din telefon till numret på sidan. Du får då ett sms tillbaka med en kod som du fyller i på sidan, vilket direkt uppdaterar ditt utskicks-saldo på Smsit.