Vanliga frågor

Undrar du något? Här hittar du kanske svaret.

Varför inte bara använda påminnelsefunktionen i telefonen?

Om påminnelsefunktionen i telefonen fyller alla ens behov är det bättre att använda den. Fördelarna med Smsit i jämfört med vanliga påminnelse-appar är bland annat:

Vad kostar det?

Det är gratis att prova tjänsten men kostar en slant om du vill skicka ut fler påminnelser efter du provat. Klicka på Pris i sidfoten för att se våra priser.

Hur betalar jag?

Betalsättet som finns just nu är betal-sms. Du betalar genom att skicka ett sms från din telefon och din mobiloperatör debiterar sen dig för beloppet. Längre fram hoppas vi även kunna erbjuda kortbetalning. Hör gärna av dig och berätta ifall du föredrar kortbetalning så kanske det kan bli verklighet fortare.

Kan min vän se att meddelandet skickats från Smsit och inte min telefon?

Meddelande till dina kontakter kommer för dem att se ut som de kommer från din ditt mobilnummer.

Kan jag koppla Smsit till min kalender?

Det går tyvärr inte i nuläget, men om det är något som många skulle efterfråga kan vi undersöka möjligheten.

Jag fick ingen påminnelse, hur kommer det sig?

Kontrollera att du fyllt i rätt mobilnummer på ditt konto eller på den kontakt påminnelsen skulle skickas till. Kontrollera också att ditt konto har återstående utskick kvar och fyll på med fler utskick om saldot är lågt. När ditt konto får lågt saldo skickar vi ett mejl till din e-postadress, men i sällsynta fall kan mejlet hamna i din skräppost-mapp.

Om allt ovan ser rätt ut och din påminnelse ändå inte kommit fram, kontakta oss så kommer vi att undersöka vad det kan bero på.